Vad är vatten?

Vatten – mojen – minne & bevisning

Ja den är inte lätt. Det finns bevis och forskning, gjord av riktigt kända och erkända forskare på vatten och att vatten har ett minne.

Det finns också bevis för hur detta minne bildas – genom olika kluster av vattenmolekylen. Men sen förstår vi inte hur det fungerar. Och då grabbar skeptiker tag i denna tråd för att förkasta det som faktiskt sker.

Det finns bevis, bilder och forskning på att vatten kan lagra minnen. Att vatten påverkar och förändras av musik, personer och naturligtvis av föroreningar.

Vatten som är 100% renat från en förorening minns hur den såg ut och klustrena av vattenmolekylerna ligger såsom de gjorde när vattnet var förorenat.

Vatten med fel struktur på klusterna beter sig helt annorlunda än vatten där de ligger rätt. Och rätt kan vara på miljoner sätt.

Vad är då rätt eller fel? Vad är vatten med energi och vad är dött vatten?

Där finns verklighet. Bevis. Men ingen forskning. Dött vatten och vatten med föroreningar i sig kan inte bilda naturliga kristaller när vattnet fryser. Såsom ALLT levande vatten kan. Även om kristallerna har miljoner olika former.

Djur väljer levande vatten framför dött vatten. De allra flesta katter och hundar kommer välja skålen med vatten som ger energi. Och välja bort skålen med dött vatten. (Men det finns alltid någon som inte bryr sig).

Blommor väljer levande vatten och dör snabbt i dött vatten.

Det är verkligheten men det finns ingen forskning på detta. Och när det görs seriösa försök med rätt förutsättningar så är responsen ”jag tror ändå inte på detta”. Eller så läggs energin på att hitta någon brist i försöket.

Ingen vet HUR musik kan påverka klustrena av vattenmolekylen. men det är utan tvivel bevisat att det är så. Fotografi efter fotografi.

Ingen vet hur vattnet skapar sig minnet. Men det är i forskningen bevisat att det är så.

Och så snart vi inte förstå HUR så är det inte sant. Tänk att vi inte längre tror på verkligheten. ”Finns det forskning på det?” Forskningsbranschen har verkligen fått en stor makt över vad som är sant eller inte. Verkligheten är idag inte lika betydelsefull.

Djur och blommor kan känna skillnad på vatten med energi, vatten som fungerar som vatten ska och dött vatten.

Många människor kan också detta. Många människor upplever att dött vatten är svårt att dricka, svårt att svälja, ”känns liksom fyrkantigt” och många upplever att de dricker för lite.

Många människor kommer på att när de får vatten med energi så dricker de när de är törstiga, mår bra, huvudvärk försvinner och många känner även en god smakskillnad.

Finns det forskning på detta? Nej, det är bara verkligheten.

Vitalisatorn har tester. Det finns fotografier. Det finns även verklighet. De har provat på djur som grisar och kycklingar. Tanken var att djuren blir starkare av riktigt vatten än av dött vatten och borde bli indre sjuka. Och på detta sätt skulle man kunna använda mindre antibiotika. Det fungerade. Och skeptikerna sa att det kan vara en tillfällighet. Vilket de kan vara, men mycket troligt är det inte det då friskheten nu håller över tid – över år. Och fortfarande håller.

Kranmojen bygger på samma teknik som vitalisatorn och har tester gjorda på sig med hundar, katter och blommor.

Mojen saknar en av funktionerna i vitalisatorn och kranmojen, den virvlande och roterande funktionen på vattnet. Men mojen påverka vattnet. Hur? Ja, på samma sätt som när du tar i vattnet, pratar med vattnet och när musik spelas för vattnet. Frustrerande att inte förstå? Japp, jag håller med.

Att det fungerar är dock tveklöst. Hur skulle annars blommorna, djuren och många av oss människor kunna se, känna och smaka skillnad?

Blommor är urusla på placebo!

Fotografier också!

Vikten av bra och stabilt vatten

Vatten verkar så vanligt. Det kommer från himlen, finns i sjöar och floder och kommer direkt ur kranen. Vi i Sverige är bortskämda med friskt drickbart vatten.

Men vatten är en spännande kemisk formel. Och rent vatten är tyvärr inte samma sak som stabilt vatten med energi.

Vatten är också en form av energi med ett minne. Om energin kan röra sig utan motstånd, behåller den sin naturliga vitalitet. För att vara ännu tydligare: Vatten är vägen till hälsa och till en bättre miljö.

Vatten lagrar information. Ny akademisk forskning visar att vatten som behandlas i en vattenreningsprocess, har samma frekvens innan och efter vattenreningen. Även om vattnet är kemiskt rent, är det fortfarande laddat med frekvenser från de skadliga ämnen som fanns innan reningen.

AquaLogik Vitalisator

Aqualogiks Vitalisator återställer vårt vatten till vitalt vatten. Har du smakat vatten från en porlande bäck? Det är vitalt vatten. Vatten i sin naturliga form.

AquaLogiks Vitalisator innehåller ett keramiskt centrum i form av en dubbelkon som fungerar som en naturlig ”bäck”. Virvlarna, jordbotten och stenarna runt omkring. Återställningen är så stor att de allra flesta känner en stor smakförändring på vatten före och efter.

foto-2

Den dubbelkoniska formen gör att vattnet återvinner sin vitaliserande ursprungsenergi. Vi får naturligt bäckvatten i vår kran.

Ändringar på vattnets kristallstruktur går tydligt att se i mikroskop. Vatten är oerhört betydelsefullt för vår kropp och vår hälsa. Vi är till stor del vatten och då är det enkelt att förstå att det är viktigt att vi byggs av vatten som i sin struktur ser ut som naturligt vatten.

Vatten påverkas av telemaster, medicinrester (residuer) och bekämpningsmedel. Vatten påverkas också av att transporteras en enmetallsrör. Vattenmolekyler påverkas och strukturen förändras. Vatten består av två väte- och en syremolekyl.

För att rena vatten används t ex ett osmosfilter, men frekvensen i residuerna är kvar i vattnet eftersom ett osmosfilter inte återställer vattnet till dess ursprungliga frekvens.

Fler spännande bilder som visar hur vatten påverkas då det passerar genom ett strålningsfält

Kristalfoto telefonisktfält

Bild: Kristallfoto av vatten som passerar ett strålningsfält

 

 

 

 

 

fot0 efter Aqualogik Vitalisator 1

Bild: Kristallfoto av vitaliserat vatten med hjälp av AquaLogik Vitaliser®

 

 

 

 

 

Hur ser då vatten ut?
H2O, vilket betyder två väte- och en syremolekyl. Vatten ser ut som Mussepigg. En stor syre med två väte-öron. Det gör att vatten har en plus-del och en minus-del som vill ligga i ett fint mönster. Detta mönster kallas kluster och finns i miljoner olika kombinationer. Men alla bildar någon form av kristaller. Mönstret på bilden med det döda vattnet visar tydlig att kristallmönstret inte finns kvar.

Vårt kranvatten har genom påverkan tappat sin stuktur. (Som gick att se på bilderna ovan)

Vitaliserat vatten är egentligen bara ett nytt ord för återställt natuligt hälsosamt bäckvatten.

Är du intresserad av att få friskt stabilt vatten i din kran hemma?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Menu Title