Mojring

1466267388586Moj-ring.
Pris: 420 kr inkl moms och porto

Erbjudande:
2 st 750 kr
3 st 1100 kr
4 st 1400 kr.

Instruktion:
Låt allt rinnande, som ska in i din kropp, passera genom ringen. Vattnet behöver inte röra ringen utan bara passera genom hålet

Har du lägenhet kanske Kranmojen är intressant. Bor du i hus så rekommenderar vi Vitalisatorn. De fungerar på samma sätt som mojen men virvlar även vattnet så du får ännu fler molekyler på rätt plats.

Vatten, blommor, du och naturen

Detta är inget du ska ”tro” på. Prova själv och utvärdera.

Vatten är svårt, en molekyl som vi fortfarande fattas en massa kunskap om. Den mesta kunskapen finns om ytspänning eller från destillerat vatten, ett rent sterilt vatten som inte är vårt vanliga dricksvatten.

Vatten har även ett minne. Enkelt förklarat så ligger vattenmolekylerna i ett visst mönster och detta ger vattnet sin nyttighet och funktion i allt som lever. Om vi stoppar i ett ämne, exempelvis ett miljögift, så förändras vattnets struktur.

Molekylerna lägger sig nu i en oreda runt giftet. Nu kommer det spännande och lite skrämmande, när vi renar vattnet från giftet så förblir vattnet i den felaktiga strukturen. Många sammanfattar detta som att vattnet är ”dött”.

Har du druckit porlande källvatten? Visst är det underbart gott? Och har du druckit vatten som du upplever smakar dåligt eller är ”fyrkantigt” och svårt att svälja? Många dricker helt enkelt för lite för att det ”är svårt att få i sig”.

Vår kropp är makalös på att välja det bästa för oss, även när det kommer till vatten. För att lyckas dricka dagens kranvatten är det nu många som väljer att förändra det ”döda” vattnet, antingen med bubblor eller med smak.

Provar du att vattna en blombukett med källvatten kontra ”dött” kranvatten kommer du bli förvånad. Efter några dagar är blommorna i kranvattnet döda men de i källvattnet mår strålande i alla fall en vecka till. Blommor mår bara bra på vatten som ser ut som vatten och fungerar som vatten.

Många katter och hundar vägrar att dricka ur sin vattenskål utan vill hellre dricka ur en ”pöl” utomhus.

Att vatten är viktigt för oss, våra djur och våra växter är nog alla överens om. Många väljer att dricka det vattnet som blommorna föredrar och lever längst på. Inte ofta blommor får stå för expertråd, men denna gång blev det så.

Det bästa för naturen bör även bäst för människan. Går det att återställa vårt kranvatten till naturligt källvatten? Ja, det går. Det finns lite olika val, ”mojen” är det mest kända och den vanligast.

Varför fungerar mojen?
Allt i naturen vill vara stabilt.

Vilket i kemin betyder att det yttre elektronskalet är fullt. Med ett fullt yttre skal är ämnen inte lika benägna att reagera med varandra. Det blir alltså stabila i sin egna form. Stabila saker är alltid snällare och påverkar mindre, eller inte alls. Anledningen är att de inte vill/behöver binda ihop sig men andra ämnen. De vill inte påverka. De är ”nöjda”. Detta gäller för alla ämnen, även gifter. Men vi tittar närmare på vatten som är det vi till största delen intar var dag.

En viktig del innan vi börjar:

När en kemist pratar om vatten menar han/hon oftast destillerat vatten. Detta vatten är helt fritt från allt utom just vattenmolekyler, H20. Detta vatten är inte gott och är inte det som finns i din vattenkran. Det är till och med ohälsosamt för dig då det saknar en massa nyttigheter.

Det vi menar med rent och gott dricksvatten är inte bara vattenmolekyler. vattnet du vill dricka innehåller också lite lösta salter från den bergrund som det har runnit igenom.  Till exempel det frisk goda vattnet från bäcken. Dricksvatten innehåller även små mängder lösta gaser som syre (O), kväve (N) och koldioxid (CO2).

Denna skillnad mellan destillerat vatten och vårt dricksvatten är absolut väsentligt för allt levande. Men allt ska vara i naturens balans.

H2O
Enkelt förklarat är att lerringen lägger vattenmolekylerna som de ska. Som de naturligt ligger när de som källvatten virvlar nedför berget i bäcken. Samt att den för ihop O (syre) med 2 H (väte) där de inte redan sitter ihop.

Vatten ser ut som Mussepigg. En stor syre med två väteöron. Det gör att vatten har en plus-del och en minus-del. Och vill ligga i samma ordning i ett fint mönster. Lösa O och lösa H påverkar detta på ett negativt sätt.

Ett instabilt vatten gör så att saker rostar snabbare. Ett instabilt vatten påverkar oxidationen. Det borde betyda att vatten som gått genom ringen, alltså ett stabilare vatten, gör att järn rostar mindre? Ja, det stämmer. Det betyder att vätskor som hamnar i din kropp, även föroreningar, som fått tillbaka sin i orginalform genom att de passerat lerringen är mer stabila och reagerar mindre med din kropp och din inre kemi.

Stabilt vatten gör att vi åldras långsammar, järnet i kroppen rostar långsammare och att vårt fett härsknar långsammare. Vi håller oss yngre och hälsosammare.

Oxidationen är anledningen till att vi vill äta antioxidanter. Med stabilt vatten kan vi hjälpa vår kropp ännu mer.

Vatten är svårt. Så svårt att inte ens våra klassiska läroböcker på universitetsnivå har koll på vad som verkligen händer. http://www.fysik.su.se/forskning/nyheter/News090826.php

Kristalfoto telefonisktfältfot0 efter Aqualogik Vitalisator 1

Dessa två bilder visar på vattnets struktur. Bild nummer ett är ett helt renat vatten där det tidigare fanns föroreningar i. Bild nummer två är strukturen på naturligt vatten. Trots att vattnet på bild ett nu är helt rent så är minnet av den tidigare felaktiga strukturen kvar. Många till och med upplever att vattnet är svårt att svälja och känns ”kantigt” eller ”fyrkantigt”.

Bild nummer två är spännande nog tagen efter att det ”fyrkantiga”, men rena, vattnet passerat genom vitalisatorn. Vattnets strukturella minne är alltså återställt till normal vattenstruktur.

Var kommer kroppens oxidationen ifrån?
Huvudsakligen från att vi andas vilket betyder att slitaget ökar vid träning. Men det vore lika dumt att sluta andras för att åldras långsammare som att sluta träna för att åldras långsammare. Däremot kan det vara en god idé att lära sig andas rätt. Näsandas, djupt ner i magen. Långsamt och rytmiskt. (Instruktioner kommer längst ner om du är intresserad.)

Nästa bov är mjölmat & socker. En god idé är att minska dessa eller helt ta bort de. Och kanske även vårt vanliga dricksvatten. Det som är så nyttigt. Men, bäst är att inte tro på mig eller någon annan. Bäst är alltid att prova och utvärdera själv.

Även stress ökar kroppens oxidation.

mojblommor

Bild: Vänster blomma i vanligt kranvatten. Höger blomma i samma vatten men som passerat genom mojen.

Testa smaken själv:

1 Häll upp ett glas vatten som vanligt från kranen
2 Häll upp ett glas vatten men låt vattnet gå genom ringen
3 Smaka, och då är det bara H och O som är påverkat (Smakar det precis samma så har du ett bra vatten. För att vara helt säker gör även blomtestet. Mår blommorna lika bra så vet du att vattnet i din kran är bra.)

Ännu mer spännande är det att göra detta test med rödvin och/eller apelsinjuice. Ju mer ”skräp” det är i, desto större smakskillnad känner du. Intressant!

Hur gör man? Anna Hallén Buitenhuis beskriver så här på sin blogg: http://www.annahallen.se/mojen

Menu Title