”Kranmoj”

1466266759710Pris: 3950 kr inkl moms.
Erbjudande 2018, köp en kranmoj och få en (vin & rese-) moj på köpet. (Porto ingår i priset)

Var kommer namnet ”moj” från? Ja, det började med lerringen. En vän på FB skrev att hon druckit ”mojvin” då hon hade använt lerringen till kvällens vin, och sen var det nya namnet ett faktum.

Av denna anledning har vi inte ens döpt den lilla vitalisatorn som kan sättas direkt på en kran, den får helt enkelt heta ”Kran-moj”.

AquaLogik Mini-Vitalisator – ”Kranmoj”

Vatten är väl vatten?
Vatten verkar så vanligt. Det kommer från himlen, finns i sjöar och floder och kommer direkt ur kranen. Vi i Sverige är bortskämda med friskt drickbart vatten.

Men vatten är en spännande kemisk formel. Och rent vatten är tyvärr inte samma sak som stabilt vatten.

”Hoppas ingen går på detta med mojen”  Nej vi håller med, mojen är inget man ”tror” på. Det är bara att prova själv. Blommorna lever längre och vatten, vin och juice ändras i smak.

Många vill bara dricka vatten som naturen vill ha och mår bra av. Många vill välja bort vatten som till exempel blommor snabbt dör av. Tro? Nja snarare tolkning av faktan. Själva slutsatsen, där kan vi skilja oss åt. Att det sker en förändring är fakta. Om faktan är viktigt för oss är tolkning och slutsats.

mojrosor

Bild: Vänster bukett rosor med vitaliserat vatten, höger bukett rosor från samma kranvatten men inte vitaliserat.

AquaLogik Kranmoj 

Aqualogiks kranmoj återställer vårt vatten till vitalt vatten. Har du smakat vatten från en porlande bäck? Det är vitalt vatten. Vatten i sin naturliga form.

AquaLogiks kranmoj fungerar på samma sätt som Vitalisatorn och innehåller ett keramiskt centrum i form av en dubbelkon som fungerar som en naturlig ”bäck”. Virvlarna, jordbotten och stenarna runt omkring. Återställningen är så stor att de allra flesta känner en stor smakförändring på vatten före och efter.

Ändringar på vattnets kristallstruktur går tydligt att se i mikroskop. Vatten är oerhört betydelsefullt för vår kropp och vår hälsa. Vi är till stor del vatten och då är det enkelt att förstå att det är viktigt att vi byggs av vatten som i sin struktur ser ut som naturligt vatten.

Vattnet bli inte renat från ämnen. Främmande ämnen blir dock stabilare i sin form vilket betyder att de påverkar vår kropp mycket mindre. Med en vitalisator blir vattnet stabilt och får tillbaka sin naturliga form.

Rena vatten

För att rena vatten används t ex ett osmosfilter, men frekvensen i residuerna är kvar i vattnet eftersom ett osmosfilter inte återställer vattnet till dess ursprungliga frekvens.

Går det att se skillnad? Ja det gör det. Nedan har du två rena vatten men där den övre bilden fortfarande inte har sin naturliga struktur trots att det är rent.

Kristalfoto telefonisktfält

Bild: Kristallfoto av vatten som passerar ett strålningsfält

 

 

 

 

 

fot0 efter Aqualogik Vitalisator 1

Bild: Kristallfoto av vitaliserat vatten med hjälp av AquaLogik Vitaliser®
Vattnets naturliga struktur är återställt.

 

 

 

 

Hur ser då vatten ut?
H2O, vilket betyder två väte- och en syremolekyl.

Vatten ser ut som Mussepigg. En stor syre med två väte-öron. Det gör att vatten har en plus-del och en minus-del som vill ligga i samma ordning i ett fint mönster. Lösa O och lösa H påverkar detta på ett negativt sätt.

Vårt kranvatten har genom påverkan tappat sin struktur. (Som gick att se på bilderna ovan)

Tittar vi nu på de lösa O:na i H2O (vatten) så är de dessa som gör att saker rostar. Det är bara de lösa O:na som kan koppla på sig med till exempel järn. Inte vatten, H2O, i sig. Så det borde betyda att vitaliserat vatten på en järnpanna rostar mindre? Ja, det stämmer.

Fria O är det som gör att vi åldras, rostar, att fett härsknar o s v. Det som styr den oxidativa processen. Anledningen till att många vill kompensera en del av detta med att äta antioxidanter. Ett enkelt steg mot hälsa och vitalitet är att välja att dricka och duscha sig i stabilt vatten som ser ut som och beter sig som vatten i alla årmiljoner har gjort.

Vitaliserat vatten är egentligen bara ett nytt ord för återställt natuligt hälsosamt bäckvatten.

Är du intresserad av att få friskt stabilt vatten i din kran hemma?
Mycket enkelt att installera. Bara att skruva på din kran.

 

 

Menu Title