Utbildningar

Vi drömmer inte om att bli störst – vårt mål är att vara bäst!

FramtidVi har lagt all energi på kvalité och kunskap. Allt för att erbjuda dig Sveriges bästa utbildning med fokus på kost, stress, hormoner och beteende. En utbildning där kvalité, småskalighet och seriositet skapar atmosfär och trivsel. Naturligtvis finns hela kostrådgivarutbildningen inbakad i denna helhet. Tillsammans med Anna Hallén och kanske Sveriges bästa utbildningsteam, kommer ni få härligt intensiva dagar med mycket kunskap och många skratt.

Du lär dig tung kunskap i lätt förpackning. Näringsfysiologi och forskning, översatt till livsstil och kostråd. Du lär dig hur du ska få teori till användbar praktik och hur detaljer sätts ihop till en helhet. Du lär dig att kritiskt analysera fakta, kunskap och förmedlade ”sanningar”. Att vara Lic. Livsstilskonsult är oerhört mycket mer än att förmedla en metod och fakta.

Hela utbildningen genomsyras av att vi ska förmedla en individanpassad kunskap då vi alla är biokemiskt unika – till vem och varför? Målet är att ha kunskap att kunna skräddarsy råd till rätt person för önskat resultat. Du lär dig inte att förmedla en metod, du lär dig använda din kunskap för att skapa resultatinriktade råd till varje unik person. Du får också en hel del kraftfulla redskap att lägga i din verktygslåda.

Utbildningsteam: Anna Hallén, Maria Helander (KBT & mindfulness) samt föreläsarna: Ann Fernholm (Socker) & Nadja Öström (Sköldkörteln)

Mål: Du är färdig kostrådgivare med extra kompetens i stresshantering och orsaker, extra kompetens i kvinnans hormoner samt en stor verktygslåda för fysisk aktivitet. En livsstilskonsult med både bredd och djup.

Längd: 1 termin med 120 timmars föreläsningar. Hemstudier beroende på förkunskaper, men ca 150 timmar.

Nu finns även Dipl. Kostrådgivare, Lic Viktminskningsterapeut och Lic. Stresscoach.

Läs mer och anmäl dig  HÄR

 

Menu Title