Anna Hallén Buitenhuis

Anna Hallén Buitenhuis har sedan 2005 arbetat med glutenfri lågkolhydratkost och naturliga fetter. Hon utbildar Lic. Livsstilskonsulter, Dipl. Kostrådgivare samt Lic. Stresscoacher. Hon föreläser inom hälsa och NPF samt är författare till böckerna:

– LCHF 2.0
– LCHF 2.0 Fisk och Grönt
– Gnisselzonen
– LCHF för varaktig viktminskningIMG_5196
– LCHF för familjen
– LCHF för kvinnor
– LCHF Husmanskost
– Energibarn – våra älskade skitungar

Hon har själv gjort en viktresa från 111 kilo. Förutom den före detta ständiga jojobantaren har hon hela Sverige som sin arbetsplats, till och med hela världen. Företaget, Anna Hallén AB, arbetar med förhållandet mellan sunt förnuft och hälsa.

I konceptet ingår att ge kroppen den mat kroppen är designad för och mår bäst av. I SUNT förnuft ingår även att, eftersom kroppen är gjord för rörelse, att hitta någon form av aktivitet som passar just dig. Slutligen ingår livskvalité och glädje.

Anna arbetar med system framför metoder. Det finns ingen metod som passar alla, men det finns kunskap som går att anpassa till allas kroppar och drömmar. Alla är unika och så är även lösningarna.

Anna har alltid följt sin egen väg. Hon kan nu glatt konstatera att hon äntligen kan använda de flesta av de utbildningar och erfarenheter hon med åren samlat på sig.

Anna är känd för att luta sig mot vetenskap men även våga tänka själv och ned gund i vetenskapen, biokemin och näringsfysiologin våga tänka utanför boxen. Här är hennes svar på varför hon är nyfiken på ”mojen”:

”Mojat vatten? Dött vatten? Anna skärp dig!

Moj? Vad är nu detta?

Ja, ni som känner mig måste höja lite på ögonbrynen. ”Vad sysslar hon med nu? Anna som alltid är så skeptisk och håller sig till vetenskap och logik.”

Jag lovar, jag var inte helt trevlig när Alex skulle visa mig mojen första gången. Jag skrattade och himlade en hel del med ögonen.

”Vadå vattnet är dött? Vi i Sverige har ett mycket bra vatten!”

Det tog ett halvår innan jag ens ville lyssna. Och då var det nog mest artighet om jag ska vara ärlig.

”Visa mig då. Hur funkar den?”

Alex häller upp två glas vatten. Ett direkt från kranen och ett från kranen men genom mojen.

”Ha ha ha, du skojar med mig! vattnet rörde ju inte ens vid mojen!”

Alex är redan ute ur köket och inne i vardagsrummet och har lämnat mig med de 2 glasen vid köksbordet. Gissar på att han var ganska så trött på min attityd.

Jag luktade på glasen. Vet att jag har ett mycket bra luktsinne. Det VAR skillnad.

”Alex, de luktar ju olika”

Grymtande från vardagsrummet – ”jag vet!”

Jag smakade. ”Alex, de smakar ju olika”

Lite gladare grymtande från vardagsrummet – ”jag vet”

1466267388586NU var min nyfikenhet i gång. Vad? Hur? Varför? Tusen frågor.

Har fått en massa svar som även finns på hemsidan för mojen.
Att det händer saker är tveklöst. Det är inget att tro på. Det är bara att kolla själv. Men spelar det som händer någon roll? Är det en viktig förändring?

Det som fick mig att verkligen värdesätta mojen var blomtestet. Jag har gjort det. Och många har gjort Mikro vanligt mogdet. Många faktiskt för att bevisa att mojen var en bluff. Ha ha ha. Men de blev lika häpna som jag. Så häftigt.

Jag vill bara dricka vatten som blommor kan leva på. Vatten som är så förändrat i sin struktur så blommor inte kan använda vattnet vill jag inte fylla på i min kropp.

mojrosorMasaru Emoto är en internationellt erkänd forskare tillika doktor i alternativ medicin vid Open International University, med examen i humaniora och vetenskap från Yokohama Municipal University i Japan.

Med hjälp av mikroskop studerar han vattenmolekyler från sjöar och vattendrag runt om i världen och fotograferar skillnader som uppstår och syns i strukturen på frysta kristaller beroende på vad vattnet utsätts för.

Mest spännande är att vatten från förorenade källor inte kan bilda kristaller.

OBS! Har du ett bra vatten smakar det ingen skillnad. Mojen bara återställer vatten så vattnet ser ut och fungerar som vatten ska. Är vattnet redan ”rätt” så händer inget. Däremot kan den ändå vara spännande att prova på blommorna. Det kan vara att din smak inte plockar upp skillnaden.

Mojen är jättekul att använda på vin och vid vinprovningar. Brukar ha ”Vinprovarkväll med Mojen” Ingen missar den skillnaden!”

Vill du följa Anna så hittar du henne på
BLOGGEN – Anna Hallén
FB
HJÄRTEPROJEKTET – Energibarn
UTBILDNINGAR – ANNA hallen UTBILDNINGAR

 

 

 

Menu Title